az első hó


7 válasz: “az első hó”

 1. Sütő Zsolt unoka huga

  na én is ott vagyok és szerintem tök jó a n.bátyám honlapja

 2. Zsolt

  kösz, hugesz :)

 3. Sz.Cs.

  Jó a dzsekid, Sütő Zsolt unoka huga :)

 4. Sütő Zsolt unoka huga nagy báttya

  ja, :)

 5. t.a.

  Kicsit monoton ez a sok kek…a polarszuro meg keves a temavalasztashoz. Vannak egy ket szimpatikusabb darab, de osszessegeben, ugy gondolom, hogy ami tetszik elso latasra az nem biztos, hogy jo is. Szal, nem ertem, hogy miert indult Zsolt blogja. Bizonyara bennem van a hiba… Hali.

 6. Zsolt

  polárszűrő?!

 7. Zsolt

  Szó sincs témaválasztásról, egyébként. Csak kattintgatok, szűrők és egyéb tartozékok nélkül. És, a kékre figyelek/figyeltem ezekkel a képekkel.

  A monoton, meg a kék… ez is olyan, hogy vagy bejön, vagy nem. Mint a zenében is, van, aki a minimáltechnót szereti, van, aki a barokk klasszikust.

  (A kék egyébként az én esetemben egy szakaszt, egy történetet jelöl. Egy munkát, egy hosszab időszakon át, több hónapig tartó fejezetet, ami éppen mostanság ér véget. Majd lesz más is, ahogy előtte is volt más.)

  Igazándiból én sem értem, hogy indult a blog, de biztos vagyok benne, hogy ami elindult, annak vége is lehet, blogilag meg pláne. Ki tudja, majd lesz egyszer egy egologo-szavazógép, oszt kész. :)

  Ha ez itt nem jön be az nem a te hibád. Az nem hiba. (Talán a polárszűrős meg a témaválasztós dolog mégis az: elméleti hiba.)

  Hali. És, kösz, hogy elmondtad, amit gondolsz.